Thermaltake Gaming Level 20 RGB Gaming egérpad sorozat

A Thermaltake Gaming, a vezető eSport gaming perifériák gyártója -bemutatja aLevel 20 RGB Gaming egérpad sorozatot, amely két méretben, illetve kemény és szövet változatban is kapható!

ALevel 20 RGB Gaming egérpad sorozat főbb tulajdonságai:

Világítsd meg a csatateret

16,8 millió valódi RGB színű megvilágítás 8 dinamikus világítási effektel a teljes testreszabás érdekében.

Teljes irányítás hihetelen pontossággal és kezelhetőséggel

Kifejezetten játékokhoz optimalizált felület, amely kiváló követést és pontosságot tesz lehetővé a kiegyensúlyozott játékhoz.

Játssz bizalommal

Az alsó gumírozott csúszásmentes felületnek köszönhetően az egérpad a leghevesebb csata hevében sem mozdult el a helyéről!

TT RGB Plus támogatás

Támogatja a TT RGB PLUS kompatibilis tápegységeket, folyadék hűtéseket, ventilátorokat és egyéb termékeket egy zökkenőmentes színkoordinációval rendelkező ökoszisztéma létrehozásához.

Együttműködik a RAZER CHROMA-val

A Thermaltake TT RGB PLUS termékei támogatják a Razer Chroma ökoszisztémát. A felhasználóknak nincs más dolga, mint a TT RGB PLUS szoftver, és a Razer Synapse 3 feltelepítése, majd szinkronizálhatják kedvenc gaming és RGB effektjeiket a TT RGB PLUS folyadékhűtésükön és gaming perifériáikon. A képesség újra töltésétől, az életsávon át a különböző indikátorokig és környezeti effektekig a Razer Chroma a játékok hangulatához megfelelően olyan élményt kínál, amely átülteti a monitorodon megjelenő effekteket a teljes rendszeredre egy igazán magával ragadó élmény érdekében.

Együttműködik az Amazon Alexa-val

Az összes Thermaltake TT RGB PLUS termék támogatja az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatást, amely lehetővé teszi a fények és a ventilátor sebességének szabályozását az Alexa kompatibilis eszközökkel való beszélgetés során. Az Amazon Alexa támogatásával a TT RGB PLUS termékek további vizuális figyelmeztetést is nyújtanak a jelenlegi időjárási viszonyok ellenőrzésére a tartózkodási helyeden, vagy bárhol a világon. Csak annyit kell tenned, hogy egyszerűen elkezded a mondatot, hogy „Alexa, utasítsd a Thermaltaket…”, majd a világítási szín az időjárási körülményeknek megfelelő lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .