STARKER közepes méretű toronyház az XPG-től

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta a kompakt, XPG STARKER közepes méretű toronyházat, amely egy innovatív porszűrővel rendelkezik, támogatja a vertikális VGA elhelyezést, emellett stílusos ipari formatervezéssel és ARGB világítással lett kialakítva.

Az XPG STARKER a merész stílusával és az ARGB világításával szinte biztos, hogy magával ragadja a figyelmed. Egy funkcionális és letisztult előlappal rendelkezik, amelyen kétoldalú ARGB felület található, emellett egyaránt elérhető fekete és fehér színben is, hogy a kompakt kialakítású ATX ház a saját stílusodhoz igazodjon. 

Az egyszerű karbantartás érdekében az XPG STARKER egy innovatív, sínre fektetett porszűrővel rendelkezik, amelyet könnyedén eltávolíthatsz, ezzel segítve a gyakoribb tisztítást és a por lerakódásának megelőzését. A toronyház kompakt mérete ellenére a cserélhető VGA keret megkönnyíti a függőleges vagy vízszintes fényeffektekkel rendelkező grafikus kártyák bemutatását. A gépház mindemellett kiváló légáramlást tesz lehetővé, köszönhetően az akár hat ventilátor támogatásának. Támogatja a legtöbb folyadékhűtő radiátort, beleértve a 360 mm-es megoldásokat, amely a ház elülső részében helyezhető el, továbbá a felső részre akár egy 280 mm-es, hátulra pedig egy 120 mm-es radiátor is felszerelhető. 

Végezetül akár két 3,5 hüvelykes HDD-t és két 2,5 hüvelykes HDD-t vagy SSD-t is elhelyezhetsz benne, továbbá egy kombinált foglalattal is rendelkezik, amely egyaránt támogatja a 2,5- és 3,5 hüvelykes lemezeket. Az I/O portok széles választéka lehetőséget kínál az USB kiegészítők és az audio eszközök csatlakoztatására, emellett a dedikált gomb segítségével egyszerűen válthatsz az előre beállított világítási módok között is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .