Megjelent a Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 memória sorozat

Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bejelentette a Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 memória sorozat megjelenését, amelyek már elérhetők 3600MHz, 3200MHz és 3000MHz-es órajellel, 2x8GB modulok formájában. A Thermaltake az első gaming memóriájával kiemelkedő teljesítményt szeretne biztosítani a játékosok számára. 

A 10-rétegű PCB rétegezéssel, – amely a túlhúzási teljesítményen és stabilitáson hivatott javítani -, a TOUGHRAM RGB a legjobb minőségű alkatrészekkel rendelkezik, beleértve a gondosankiválasztott memória chipeket, a 2 uncia réz PCB réteget, – a jobb elektromos vezetőképességért -, és 10μ aranyozott érintkezőkett a kiválójátékteljesítmény biztosítása érdekében. A memóriák a TOUGHRAM RGB szoftver segítségével vezérelhetők, amely valós időben mutatja meg a hőmérsékletet, a frekvenciát és a teljesítményt.  

A TOUGHRAM tíz szupervilágos, 16,8 millió – teljes színskálát lefedő – címezhető RGB LED-csíkkal rendelkezik, amely kompatibilis a TT RGB PLUS-szal, a TT AI hangvezérléssel, a Razer Chroma-val, és az Amazon Alexával is, így az RGB rajongók akár teljes ökoszisztémát is kiépíthetnek maguknak. A memóriák támogatják az alaplapi RGB vezérlőket is, így az 5V-os címezhető RGB csatlakozó segítségével ASUS Aura Sync-kel, GIGABYTE RGB Fusion-nel, MSI Mystic Light-tal és ASRock Polychrome szinkronizációval is irányítható a memóriák világítása, ezzel szabad kezet adva a felhasználók számára. 

A Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 memória sorozat jellemzői: 

Szorosan elhelyezett integrált áramkörök 

A memória chipek szigorú vizsgálatokon estek át, hogy optimális frekvenciát és alacsony válaszidőt nyújtsanak a felhasználók számára. 

2 unciás réz PCB 

A speciálisan kialakított 10-rétegű PCB belül 2 unciás réz réteggel rendelkezik, ezzel fokozott elektromos vezetőképességet biztosít a kompromisszummentes sebesség és megbízhatóság érdekében, ráadásul a maximális túlhúzási teljesítmény elérését is segíti. 

Kiváló minőségű aranyozott érintőpontok 

A 10μ aranyozott érintkezők használata javítja a tartósságot és ellenáll a ki- és behelyezésből adódó kopásnak. 

Alumínium hűtőborda 

A szálcsiszolt alumínium hűtőbordák használata kivételes hőelvezetést eredményez, eleget téve ezzel a nagy teljesítmény eléréséhez szükséges hűtési igényeknek.  

Lenyűgöző világítás 

A 10 szupervilágos címezhető LED a 16,8 millió, teljes színskálát lefedő RGB világításával és dinamikus fényeffektjeivel életre kelti a számítógéped. 

Exkluzív TOUGHRAM RGB szoftver 

Figyeld valós időben a hőmérsékletet, a frekvenciát és a teljesítményt egy egyszerűsített felületen, ahol lenyűgöző fényeffekteket is készíthetsz, vagy választhatsz az előre beállított 25 világításmód közül. A felhasználók engedélyezhetik a TT RGB PLUS szinkronizációt is, mellyel teljesen egyedi RGB világítást tudnak rendszerüknek kölcsönözni. 

TT RGB PLUS ökoszisztéma 

Dobd fel a rendszered a majdnem végtelen számú TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel (CPU/VGA folyadék blokkok, AIO CPU hűtések, tápegységek, LED szalagok, vagy gaming perifériák) és alkosd meg a teljesen egyedi RGB ökoszisztémád. 

Támogatja az alaplapi RGB szinkronizációt 

Az 5V-os címezhető RGB csatlakozó segítségével támogatja az ASUS Aura Sync-et, a GIGABYTE RGB Fusion-t, az MSI Mystic Light-ot és az ASRock Polychrome szinkronizációt is, ezzel a felhasználók kezébe adva az irányítási lehetőséget anélkül, hogy a felsorolt vezérlőkön kívül külön szoftvert kellene telepíteniük. További információért látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalára. 

Támogatja az Intel XMP 2.0-át 

Egyszerűen túlhúzhatod és növelheted a rendszered stabilitását egyetlen beállítással használatával. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .