Az XPG bemutatja a világ első 4D gaming egerét és az új Mera Edition gaming eszközöket a berlini IFA 2019 kiállításon

Az XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR, a nagy teljesítményű gamer termékek gyártója, a professzionális e-sportolók ésa technológia rajongók számára –   büszkén jelenti be a legújabb termékeit az berlini IFA 2019 kiállításon. A rendezvényen bemutatásra kerülő termékek között ott lesz az új 4D gaming egér, a Mera Editiongaming perifériák és a GAMMIX S50 SSD is. Látogasd meg az XPG standját a 2019-esberlini IFA kiállításon (2019. szeptember 6. – 2019. szeptember 11.) a Messe Berlin rendezvényközpontban (107. stand, 12. terem).

XPG Headshot Gaming egér – Tapadj rá a 4D-es forradalomra

Az XPG HEADSHOT egy valóban forradalmian új, kirobbanó és innovatív gaming egér. A legújabb trendekkel párhuzamosan –ami az AI és a 4D nyomtatás – az XPG HEADSHOT egyesíti az intelligenciát, az ultrakönnyű kialakítást és az oldalain elhelyezkedő négyzetrácsos kialakítást, hogy megalkossáka legkiválóbb gaming egeret. Az AI algoritmus kihasználásával az XPG HEADSHOTtestre szabható az egyes felhasználók preferenciái és jellemzői alapján, így a markolat, a kézméret, a felületkezelés és a módosított tervezési elemek, például az egéren lévő logót is állíthatjuk.

„Az XPG HEADSHOT megtestesíti az elhivatottságunkat avégletekig finomhangolt és őrületes ergonomikus élmény iránt.” -nyilatkozta Luca Di Fiore, az XPG termék és kutatás-fejlesztési igazgatója. „Már alegelső naptól kezdvearra törekedtünk, hogy meg tudjunk felelni az e-sportolók,és a tech-rajongók igényeinek, hogy egy olyan egeret hozzunk létre,amely nemcsak tükrözi, hanem ki is egészíti a személyiségüket.”

XPG Mera Edition gaming perifériák – gaming felszerelés újragondolva 

Az XPG bemutatja a gaming perifériák új sorozatát, amely megkérdőjelezi azt, hogy egy gamer perifériának a férfiasságot kell, hogy sugallja folyamatosan. Egy új XPG karakterisztikáraalapozva,az XPG vakmerőszellemiségetkíván hangsúlyozni az új termékekkel kapcsolatban a meleg- és merész színekkel. Ezek szöges ellentétben állnaka gaming perifériák sötét árnyalataival. Annak türkében, hogy a formavilág most már kicsúcsosodik a merőben újító termékekben, a gamerek, már nemcsak egyszerű demográfiai adatok, az XPG a Mera Edition hardverek széles skáláját hozza forgalomba, így a fejhallgatók, egérpadok, egerek, billentyűzetek és házak.

„A Mera Edition termékekkel az XPG megfogalmazza azt, hogy mit is jelent gamernek lenni” – nyilatkozta Alex Yin, az XPG üzletág vezetője és Gaming igazgatója. „Valamintazt állítjuk, hogy a gamerek olyan egyének, akiknek nem feltétlenül kell követniük a sztereotípiákat, hogymitis jelentigazi gamernek lenni. Vakmerőnek és merésznek kell lenniük az önkifejezésük során.”

XPG GAMMIX S50 SSD –Gamereknek, PC rajongóknak, overclockereknek és grafikusoknak

A legújabb PCIe Gen4x4interfész segítségével, a GAMMIX S50 támogatja a NVMe szabványt, hogy a tartós írási és olvasási sebessége elérje az akár 5000/4400MB/s-ot, és a véletlenszerű írási/olvasásisebessége pedig az akár 750K /750K IOPS-t, amely tízszer gyorsabb egy hagyományos SATA SSD-nél. Továbbá, a 3D Flash memória és az SLC gyorsítótár kombinációja előrelépést jelent a kapacitás, a hatékonyság és a tartósság területén. Az M.2 2280 specifikációnak köszönhetően az S50 támogatja a legújabb Intel® és AMD platformokat és visszamenőlegesen kompatibilis a PCIe 3.0-val. Ezek a tulajdonságok teszik az S50-et ideális választássá a játékosok, PC-rajongók, az overclockerek és a grafikus szakemberek számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .