ADATA SE770G, RGB világítással rendelkező külső SSD meghajtó

A kiváló teljesítményű és merész megjelenésű SE770G USB3.2 Gen 2 és Type-C csatlakozást kínál, amelyekkel akár 1000/800 MB/s olvasási és írási sebességre is képes, továbbá egy kifejezetten nagy felületű RGB panellel is rendelkezik.

Ragyogó és merész

Az SE770G nem egy hagyományos külső SSD. A nagy felületű, ragyogó kockás mintával rendelkező RGB panel világítása dekorálja a munkaterületed, legyél akár otthon vagy éppen útközben. A múltban a külső SSD-k mindig háttérbe szorultak az RGB-vel díszített perifériák és eszközök mellett. Az SE700G-vel eljött az ideje annak, hogy a külső SSD-k is ragyogjanak.

Kiváló sebesség

Az USB 3.2 Gen 2 csatlakozással az SE770G akár 1000/800 MB/s olvasási és írási sebességre is képes, amely akár 12,5-ször gyorsabb, mint a hagyományos külső merevlemezek[i]. Ez azt jelenti, hogy egy 10 GB-os, 4K videófájlt mindössze 20 másodperc alatt képes átmásolni az eszközök között. Az SE770G egy USB Type-C porttal rendelkezik, amely problémamentes csatlakozást kínál a teljesen szimmetrikus kialakításának köszönhetően, így első alkalommal is könnyedén összekapcsolhatod a fogadóeszközökkel. Az általános produktivitáson túl a játékosok is értékelni fogják az SE770G-t. A stílusos RGB világítás mellett egyaránt csatlakoztatható játékkonzolokhoz is a tárolási kapacitás bővítéséhez, valamint a játékok gyorsabb betöltése érdekében[ii]

Támogatja a legnépszerűbb operációs rendszereket

Az SE770G egyaránt támogatja az Android[iii], macOS és Windows rendszereket. A felhasználók megtekinthetik videóikat, fényképeiket, zenéiket és egyéb más fájljaikat is, továbbá egyszerűen megoszthatják azokat több eszköz között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .