A Thermaltake bemutatta az AH T600 számítógépházát

Open frame acélkeret két 5 mm-es edzett üvegpanéllal

Az acélból és edzett üvegből készült AH T600 teljes méretű toronyház, három edzett üvegablakkal rendelkezik az előlap felső részén, lehetővé téve a felhasználók számára, betekintést nyerjenek a PC belsejébe. A továbbá a mozhatható oldalpaneleknek köszönhetően megmutathatják a belső komponenseiket is, a nyitott hátulsó kialakítás pedig bőséges módosítási lehetőséget kínál.

Praktikus I/O portok

Az AH T600 I/O portok tekintetében két USB 3.0-val, egy szabványos USB 2.0-val, egy C típusú csatlakozással, HD Audio-val, egy újraindító és egy bekapcsoló gombbal rendelkezik a stílusos és gyors hozzáférést érdekében. 

Támogatja a DIY folyadékhűtő megoldásokat

Az új ház támogatja a fejlett AIO/DIY folyadékhűtő alkatrészeket és bármilyen AIO megoldást képes befogadni. Akár egy 480 mm-es egyedi hűtőradiátor is elhelyezhető a ház elejében, a jobb oldal pedig támogatja 360 mm-es AIO konfigurációkat. A ház kialakításának köszönhetően a felhasználók gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek a leeresztő szelepekhez is anélkül, hogy a teljes számítógépet meg kellene dönteni a hűtőfolyadék eltávolításához.

Csúcskategóriás bővítési lehetőségek

Az AH T600 teljes méretű toronyház kiváló bővítési lehetőségeket kínál, így könnyedén megépítheted álmaid PC-jét. Támogatja az akár E-ATX szabványú alaplapokat, a 195 mm magasságú CPU hűtéseket, az akár 440 mm hosszú (pumpa nélkül) és 300 mm hosszú (pumpával) VGA függőleges és vízszintes elhelyezést, az akár 200 mm hosszúságú tápegységet és két 2,5 hüvelykes, illetve három 3,5 hüvelykes tárolóeszközöket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .