A Thermaltake bemutatta a W1 WIRELESS mechanikus gamer billentyűzetet

Háromféle csatlakozási lehetőség

Egyaránt támogatja az ultragyors, 1 ms-os, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiát, amely akár 10 méter hatótávolságig is képes működni, emellett akár 1,5 hónapos üzemidőre is képes. A másik vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget a Bluetooth jelenti. Bluetooth 4.2 használata esetén akár 2,5 hónapos üzemidőre is képes a billentyűzet, emellett az USB Type-C kimenet lehetőséget nyújt a vezetékes csatlakoztatásra is.

Egyszerre több Bluetooth eszközt is támogat

Csatlakoztass egyszerre akár három Bluetooth kompatibilis eszközt, például laptopot, táblagépet vagy mobiltelefont és válts közöttük az Fn és az 1-2-3 számok kombinációjának megnyomásával.

Cherry MX mechanikus kapcsolók

A billentyűzet Cherry MX Blue és Red mechanikus kapcsolókkal érhető el. A kék kapcsolók a kimagaslóan jó érzékenységükről és jellegzetes hangjukról ismertek; nyomd meg a gombot, majd érezd és halld meg azt, hogy hol található a 2,2 mm-es aktiválási pont. A piros kapcsolók egyszerű kezelhetőséggel és kisebb ellenállású rugókkal működnek, így kifejezetten kedvelt azok körében, akik a munka mellett szeretnek játszani is. Mindkét kapcsolófajta 50 millió gombnyomási tartóssággal rendelkezik.

PBT billentyűsapkák

A PBT által tervezett billentyűsapkák leginkább a tartósságukról és az egyedi textúrájukról ismertek, továbbá ellenállóbbak az oldószerekkel szemben is, így egyszerűbben karbantarthatók, továbbá jobb ellenállási képességekkel rendelkeznek.

Ergonomikus csuklótámasz

A billentyűzet egy ergonomikus csuklótámasszal is rendelkezik, hogy a lehető legnagyobb kényelem mellett írhass és játszhass. A W1 WIRELESS mechanikus gamer billentyűzet két 1,5 V-os AA elemet használ vezeték nélküli üzemmódban, amelyeket a billentyűzet hátulján, egy egyszerűen hozzáférhető panel eltávolítását követően lehet kicserélni. A jobb felső sarokban dedikált multimédia gombok és egy játékmód kapcsoló is található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kikapcsolják a Windows billentyűt a véletlenszerű lenyomás megakadályozása érdekében. A termék jobb oldalán egy dedikált bekapcsológomb is található a gyorsabb hozzáférés érdekében!

Elérhetőség, garancia és árazás

A W1 WIRELESS mechanikus gamer billentyűzet már világszerte elérhető a Thermaltake hivatalos kereskedelmi és forgalmazói partnereinek kínálatában. A termék ára itthon egyelőre nem ismert.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .