A Thermaltake bemutatja az új Level 20 GT RGB Plus Edition és a Level 20 GT Edition teljes toronyházakat

20 éves tapasztalat „A tökéletes felhasználói élmény biztosítása” érdekében

Thermaltake bemutatja a Level 20 GT RGB Plus Edition-t és a Level 20 GT Edition toronyházat, ezáltal pedig új, díjnyertes tagokkal bővíti a már meglévő Level 20 kollekciót.

Az építészeti esztétikával tervezett játékorientált formatervezésnek köszönhetően a Level 20 GT RGB Plus négy edzett üvegablakkal rendelkezik, amelyek esetében az oldallapok intelligens zárszerkezettel rendelkeznek a kiváló tartósságért és a kiemelkedő megjelenítésért. A Level 20 GT RGB Plus a legújabb USB Type-C™ és USB 3.0 I/O porttal van felszerelve. Csúcskategóriás megoldásokkal támogatja az E-ATX alaplapokat és szabadalmaztatott elfordítható PCI-E tartóelemeket, amelyek segítik az SLI függőleges GPU csatlakozást. Ezenkívül a Level 20 GT RGB Plus-t két Riing Plus 20 RGB és egy Riing Plus 14 RGB ventilátorral szereltük fel, melyeket a TT RGB PLUS szoftverrel vezérelhetünk, így lehetővé téve a felhasználók számára a ventilátor sebességének és fényerejének egyedi vezérlését.

A legkorszerűbb PC hardverekkel, AIO és DIY folyadékhűtési megoldásokkal is kompatibilis, a Level 20 RGB Plus Edition Full Tower torony emléktárgya hagyományos játékmódot és korszerű mechanizmust hirdet minden játékosnak és rajongónak.

A Level 20 GT Edition esetében ugyanazok a tulajdonságok, mint az RGB Plus Edition-nél, leszámítva az előtelepített ventilátorokat. A Level 20 GT Edition egy 140 mm-es Riing LED kék ventilátorral és két 200 mm-es elülső/felső ventilátorral van felszerelve a maximális légáramhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .