2020 legjobb tévéi közé választották a Philips OLED 804-es tévét

A TPVision jelentette be, hogy a Philips OLED 804-es tévét a Luxury Lifestyle Magazine és a Techradar online magazinok 2020 legjobb 4K-s tévékészülékei közé választották be. A 4K egyértelműen 2020 egyik legnagyobb trendjének számít, a modern háztartásokban pedig egyre jobban igazodnak ehhez a trendhez az emberek és cserélik le korábbi készülékeiket. Az angol magazinok olyan szempontok alapján választották ki a legjobb készülékeket, mint a fényerő és kontraszt egyensúlya, a képfeldolgozó technológiák, a támogatott szolgáltatások és az ár/érték arány.

Philips OLED 804

„Az OLED 804 kiválasztásának oka egyszerű: az Ambilight. A Philips szabadalmaztatott Ambilight technológiája valósággal bevilágítja a szoba falait a képernyő tartalmához igazodva, köszönhetően a beépített LED hangulatvilágításnak. Ez a funkció ugyan csak esztétikai célokat szolgál, de remekül működik.” – írta a Luxury Lifestyle Magazin a Philips készülékéről.

„A Philips erőteljes P5 képfeldolgozó processzora fokozott kontraszttal, látványos színekkel valósággal életre kelti a 4K felvételeket – még HD/SDR tartalom esetén is. A Philips a korábbi modellektől eltérően engedélyezte a Dolby Vision és a HDR10+ támogatást, így már nem kell választanod a dinamikus HDR formátumok között.” – írta a Techradar magazin a televízió intelligens képjavító technológiájáról.

A Philips OLED 804 mindezek mellett továbbfejlesztett Perfect Natural Reality kontrasztfunkcióval és 50W-os 2.1-es beépített hangrendszerrel is rendelkezik, amely jelentős előrelépést jelent a hagyományos tévékészülékekhez képest.

Európai dizájn

Az OLED 804 vékony krómkerettel és elegáns fémtalppal rendelkezik, amely valósággal eltünteti határt a kijelző és a valóság között, a háromoldalú Ambilight világítás pedig tovább javít az élményen. Az élénk színekhez igazodó LED háttérvilágítás még magával ragadóbb élményt nyújt.

Az élmény előtérbe helyezése

A Philips továbbra is elhivatott az olyan tévékészülékek gyártása mellett, amelyek további hozzáadott értéket kínálnak a felhasználók számára. Az Ambilight hangulatvilágítás, az átlagon felüli beépített hangrendszerek és az Android TV egyaránt fontos szerepet játszik az egyedi felhasználói élmény megteremtésében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .