CustomTECH

tesztek, hírek, bemutatók

Üvegfólia helyett WOWFIXIT a kijelzőre!

Legújabb tesztemben nem egy hardvert vagy perifériát fogok bemutatni, hanem egy újfajta kijelzővédőt a WOWFIXIT-et! 

 

A WOWFIXIT egy folyadék alapú kijelzővédő amit egyszerűbb kezelni mint bármilyen más a kijelzőre felhelyezhető védő eszközt.

A WOWFIXIT

Úgy hozta a sors, hogy vásároltam egy új készüléket, de az itthoni webshopok nem nagyon árulnak Xiaomi telefonra való üvegfóliát vagy sima fóliát.

Az más kérdés, hogy havi szinten cseréltem a fóliákat, mert a széle folyton feljött és onnantól kezdve már csak a baj volt vele. Az üvegfólia pedig nem volt hosszú életű nálam. 😀

És itt jött a képbe az Office Depot megkeresése, hogy lenne egy újfajta kijelzővédő amit nem e szeretnék tesztelni!

Dehogynem! 🙂

Hamar megkaptam a két dobozkát ( a kis dobozt egy telefonra és a többször is felhasználható nagyobb kiszerelést).

Ejtsünk pár szót a WOWFIXIT-ről!

Van saját magyar weboldala LINK.

A weboldalon is megvásárolható a termék, de az Office Depotból vegyétek, ott jóval olcsóbb! LINK

A termék titániumkristályos védőréteget képez a kijelző üvegfelületén ( fontos, hogy kizárólag üvegen használható!), ami azt jelenti, hogy 9H-s keménységűvé válik a felület és védi a karcoktól és az egyéb behatásoktól.

A termék folyadék alapú, ami azt jelenti, hogy könnyedén felhordhatjuk, nem fog felhólyagosodni, mint a fólia, az egész kijelzőt beteríti és lehetőség van a kamera lencséjét is lekezelni vele.

A használata

A dobozban minden kelléket megtalálunk : magyar nyelvű használati útmutató, két kis tasak megszámozva, az egyesben egy kis törlőkendő, mellyel a zsíros új-lenyomatokat és szennyeződéseket kell letörölgetnünk a kijelzőről és az egész készülékről, a kettesben a WOWFIXIT folyadékkal átitatott kendőt találjuk, ezzel kell bedörzsölnünk mindenhol a telefonunkat.

Végül egy száraz törlőkendő, amivel száradás után kell letörölgetnünk ( a folyadék felhelyezése után 90 másodpercet várnunk kell, amíg megszárad és csak ez után törölhetjük át!)

Ennyi a WOWFIXIT felhelyezése,  és ez után azonnal használhatjuk is a készüléket!

Én nem teszteltem le azonnal egy kulcscsomóval, hogy vajon beletudom e vésni az évszámot, de ígérem, hogy heti szinten posztolok az instagramomra egy képet, hogy milyen a kijelzőm állapota.

A gyártó szerint legalább egy évig védve van a kijelző a behatásokkal szemben, illetve javítja a színeket és az érintés érzékenységét is.

Alább álljon egy videó, amin megmutatom, hogyan kezeltem le a készülékemet:

 

A terméket az OFFICE DEPOT biztosította!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.