CustomTECH

tesztek, hírek, bemutatók

Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 világító memória modul készlet

“Tűnj ki a tömegből”

 

  1. December 20., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake bemutatta a Pacific R1 Plus DDR4 világító memória modul takarót, amely egyszerű megoldást kínál azok LED világításának utólagos felszerelésére. Az RGB memória modul támogatja a 4 DIMM modulos alaplapokat, a 36 darab külön vezérelhető LED-nek köszönhetően pedig 16,8 millió szín közül választhatunk, amit a Thermaltake szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverrel vezérelhetünk, illetve szinkronizálhatjuk az ASUS, GIGABYTE, MSI, AsRock 5V alaplap RGB szoftverével egyaránt. A felhasználóbarát mérnöki kivitelezéssel az R1- könnyedén illeszkedik a DIMM konzolra, anélkül, hogy mind a négy RAM-ot be kellene helyzeni, így egyszerűen élvezhetjük az RGB effekteket. Kompatibilis a legtöbb generációs memória modullal, ami megtalálható a piacon, beleértve a DDR4, DDR3 és DDR2 szabványokat is. A Pacific R1 Plus DDR4 memória modul készlettel könnyedén érdekessé varázsolhatod a hagyományos memóriáidat.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A Thermaltake Pacific R1 Plus már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál.  A Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 kit kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.


További információ a Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Memory Lighting Kit-ről:
Link

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..